Personal Coaching

Personal coaching is:

“Het faciliteren van het leer- en ontwikkelingsproces van iemand, om hem/haar te helpen in zichzelf te veranderen wat hem/haar belemmert en te versterken wat hem/haar stimuleert, om zo zijn/haar doelen te bereiken.”

In feite betekent het dat ik je als coach begeleidt om meer inzicht te krijgen in jezelf en de relatie met je omgeving (privé of werk). Wat zijn de dingen die je voor de voeten lopen of je tegen houden om het beste uit jezelf te halen. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn:

  • Een goede balans tussen werk en privé
  • Ik voel me meer toeschouwer dan speler in mijn leven
  • Maak ik wel optimaal gebruik van mijn kwaliteiten?
  • Ik loop iedere keer weer op hetzelfde vast; wat doe ik er aan?
  • Hoe ga ik om met de lastige situaties die ik tegenkom?
  • Wat wil ik nu echt in het leven?

Nieuwsgierig geworden naar wat mijn coaching voor jou kan betekenen? Neem contact op en maak een afspraak voor vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we samen jouw coaching vraag en kijken of het klikt. Als dit het geval is, maken we afspraken voor het verdere traject dat minimaal bestaat uit 4 gesprekken van elk 1,5 uur.

Aan het eind wordt er geëvalueerd en gekeken of je zelfstandig met de verkregen inzichten en handvatten verder aan de slag kan. Verder kun je na afloop gebruik maken van een nazorg traject. Dit houdt in dat je ervaringen en de vragen die hiermee gepaard gaan, via mail aan mij kunt voorleggen.

Moeite om de drempel naar verandering over te gaan?
 

Meer toeschouwer dan speler in je leven?
 

Hulp nodig bij je volgende stap?