Motivatie & Inzicht in jezelf (DISC)

Waarom hebben sommige mensen weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen aan procedures?

DISC geeft een Persoonlijke Profiel Analyse waardoor je snel inzicht krijgt in je sterke kanten en je uitdagingen. Je leert jezelf en anderen beter te begrijpen. DISC geeft inzicht in waarom je doet wat je doet en hoe dat tot uiting komt in je relatie met anderen.

Vergroot het inzicht in jezelf en in de ander

Wil je meer inzicht krijgen waarom je bepaalde situaties ongemakkelijk vindt? Waarom je met de een goed overweg kunt en met een ander altijd overhoop ligt? Waarom hetgeen je zegt of wilt niet altijd goed over komt en begrepen wordt?
Dan helpt DISC je om dit helder te maken. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl van doen en communiceren.

Een assessment doen 

Om een eerste inzicht te krijgen, kun je een DISC assessment doen. In een uitgebreid rapport wordt jouw profiel helder uitgelegd. Wat je voorkeuren zijn, je sterke kanten en je uitdagingen. Verder krijg je een heleboel suggesties voor verbetering van je communicatie en verdere ontwikkeling.

Tekst en uitleg in een persoonlijk gesprek

Omdat ik er waarde aan hecht je goed op weg te helpen met je inzichten, zal ik je altijd uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om het resultaat door te nemen. 

Coaching en plan van aanpak

Indien gewenst, zal ik je verder helpen als coach om te bepalen hoe je je inzichten om kunt zetten in concrete resultaten. We werken toe naar een plan van aanpak en het behalen van een optimaal resultaat.

De aanpak die bij jou doel past

Zoals je ziet bied ik een aantal mogelijkheden. In een vrijblijvend (gratis) introductie gesprek kunnen we bekijken wat jij wil bereiken en welke aanpak hier het beste bij past. Natuurlijk kun je altijd naderhand nog kiezen voor een aanvullend coaching traject.

Neem even contact met me op en dan lopen we door de mogelijkheden heen.