Organisaties

Vanuit mijn Coaching, Training, Mindfulness praktijk bied ik bedrijven, organisaties en onderwijs diensten aan voor het versterken en optimaliseren van de inzetbaarheid van hun mensen en teams.

Ik begeleid mensen die vastgelopen zijn, uit balans, en die hun leven weer op de rit willen krijgen. Maar ook mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen en richting zoeken. Daarnaast werk ik met teams om zich verder te ontwikkelen en te versterken.

De diensten die ik aanbied, bestaan uit:

  • Individuele en team coaching
  • Persoonlijke en Team ontwikkeling m.b.v. DISC
  • Mindful2Work, Mindfulness voor organisaties, Mindfulness voor jongeren

Waarin ik mij onderscheid is dat ik volop gebruik kan maken van mijn eigen ervaringen zowel privé als binnen het bedrijfsleven. Dus waar U uitdaging ook ligt binnen het bedrijf, de organisatie of het onderwijs, op individueel of team niveau, ik neem die met vertrouwen aan.

Mijn diensten kunnen eenmalig ingezet worden, maar ook is het mogelijk een doorlopende dienstverlening overeen te komen waarbij de inzet op vraagbasis is. Hierin denk ik graag met U mee. Invulling is mogelijk voor het hele bedrijf, voor een team of op individuele basis.

Bent U geïnteresseerd, of heeft U vragen, neem dan gerust even contact met me op om te kijken wat uw uitdagingen en wensen zijn en welke mogelijkheden ik U hierbij kan bieden.

Individuele coaching en development
 

DISC Team development en coaching
 

Mindful2Work en Mindfulness trainingen