DISC® Persoonlijk Profiel Analyse

Waarom hebben sommige mensen weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen aan procedures?

DISC® geeft een Persoonlijke Profiel Analyse waardoor je snel inzicht krijgt in je sterke en zwakke kanten. Je leert jezelf en anderen beter te begrijpen. DISC geeft inzicht in waarom je doet wat je doet en hoe dat tot uiting komt in je relatie met anderen.

DISC meet door middel van een assessment diverse aspecten. Dit resulteert in vier hoofdstijlen: 

D         Hoe je omgaat met problemen en uitdagingen.

I           Hoe je anderen beweegt en overhaalt tot jouw standpunt.

S          Hoe je omgaat met (relationele) veranderingen in jouw omgeving.

C         Hoe je omgaat met regels, details en procedures.

In ieder mens zien we in meer of mindere mate de vier basisstijlen terug. Vaak hanteren we in verschillende contexten verschillende stijlen.

Ik ben officieel gecertificeerd voor het afnemen van en het maken van een DISC analyse.

DISC pas ik toe als ondersteuning in personal en loopbaan coaching. Daarnaast is het ook mogelijk om los van een coaching traject een Persoonlijk Profiel Analyse te laten doen. Dit is dan in combinatie met een persoonlijk gesprek waarin ik de resultaten toelicht. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreid rapport dat je ook meekrijgt. Verder is het mogelijk om een persoonlijk ontwikkelplan samen op te stellen.

Voor een aanvraag of voor meer informatie, neem even contact met me op.

Wil je weten hoe jij in een team staat?
 

Nieuwsgierig naar jouw profielkleuren?