Mindfulness Trainingen en Workshops

Tot rust komen, in aandacht leven met compassie

We leven in een gejaagde wereld. Alles lijkt snel, sneller, snelst te moeten gaan. We zijn allemaal druk, druk, druk. De tijd lijkt steeds sneller te gaan en voor je het weet is er weer een week, maand, jaar aan je voorbij gegaan! Ga maar eens na, wanneer heb jij nog echte momenten van rust in de hectiek van elke dag? Neem je wel eens een adempauze tijdens je werk?

Door het Internet, de wereldwijde communicatie en multimedia, worden we tevens overspoeld met informatie en externe prikkels. Dit heeft een grote invloed op ons zowel geestelijk als lichamelijk. Belangrijke elementen in mijn coaching en training zijn daarom ook Rust en Aandacht. Centraal hierin staat Mindfulness. Een beproefde vaardigheidstraining die je kan helpen weer van de automatische piloot af te gaan; weer aandacht te krijgen voor jezelf en mildheid te oefenen, voor jezelf en de ander.

Er zijn diverse manieren om te leren wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen. 

De activiteiten/trainingen die ik organiseer zijn

  • Mindfulness workshops
  • Mindfulness groepstraining
  • Individuele Mindfulness training
  • Mindful wandelen

In een van de workshops kun je kennis maken met Mindfulness basis en enkele oefeningen. Mocht je het fijn vinden om al wandelend, buiten met Mindfulness aan de slag te gaan, dan kun je je opgeven voor het Mindful wandelen. Verder kun je meedoen aan de 8-weken groepstraining. Hierin ga je in een groep volop aan de slag met alle aspecten van Mindfulness en ontdekken waar het jou kan helpen in je leven. Nieuwsgierig geworden naar wat MIndfulness voor jou kan betekenen? Neem even contact op voor meer informatie of meld je aan voor een van de trainingen of workshops. Voor data zie Nieuws, Tips, Blog.

Mindfulness Groepstraining
 

Individuele Mindfulness Training
 

Workshops, Mindful Wandelen