Coaching en begeleiding bij autisme

Misschien was je je er al langer van bewust of is het de uitkomst van een recent onderzoek. Je hebt autisme. En wat nu? Naast de uitdagingen die autisme met zich meebrengt, heb ook jij je unieke kwaliteiten en talenten. In dit programma kijken we naar de zaken waar je tegen aan loopt en hoe je daar mee om kunt gaan, maar werken we ook naar het inzetten toe van jouw sterke punten. Naar behoefte gaan we ook aan de slag met wat mindfulness oefeningen. Uit onderzoek is gebleken dat deze een positieve ondersteuning kunnen bieden.

Neurodiversiteit

Meer en meer komen we tot het inzicht dat hoe onze hersenen in elkaar steken en dus werken kan verschillen van mens tot mens. Er is dus sprake van neurodiversiteit. Ook bij mensen met autisme is dit zo. Hierdoor hebben zij unieke kwaliteiten waarmee ze een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Maar net zoals bij veel mensen zijn er soms ook zaken die als lastig worden ervaren. En daar kan ik je als coach bij ondersteunen.

Neem de regie over je leven!

Misschien dat je al een aantal handvatten hebt gekregen om te dealen met de uitdagingen van autisme maar vind je het moeilijk vooruit te komen. Misschien heb je nog helemaal geen idee wat je er mee aan moet. Als coach heb ik me verdiept in de aspecten van autisme omdat ik er ervaringen mee heb in mijn directe omgeving. Ik bied je graag mijn helpende hand om met jouw uitdagingen aan de slag te gaan. Je hebt de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Hierin verkennen we waar je tegen aan loopt en wat je zou willen bereiken. We kijken of het klikt en of ik je helpen en maken dan verdere afspraken. 

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar wat mijn coaching voor jou kan betekenen? Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we samen jouw coaching vraag is en kijken of het klikt. Als dit het geval is, maken we afspraken voor het verdere traject en bespreken we wat je wil bereiken.

Aan het eind wordt er geëvalueerd en gekeken of je zelfstandig met de verkregen inzichten en handvatten verder aan de slag kan. Verder kun je na afloop gebruik maken van een nazorg traject. Dit houdt in dat je ervaringen en de vragen die hiermee gepaard gaan, via mail aan mij kunt voorleggen.