Verdieping Mindfulness

Op een liefdevolle, vriendelijke manier omgaan met jezelf en de ander dat is eigenlijk wat je in mindfulness en compassie training leert. In deze training ga je verder met verdieping van wat je in de Kennismaking Mindfulness training hebt geleerd en in praktijk gebracht.

Bewust worden van alles wat binnen jou plaats vindt

Sta even stil en kijk, luister, proef en ervaar wat die sensatie met jou doet…Dit zijn we in ons normale leven niet zo gewend, we gaan maar door en door. In deze Verdieping Mindfulness training ga je verder met de oefeningen die je al geleerd had en er komen nog wat nieuwe bij. Je gaat aan de slag vooral met de zaken die je nog lastig vindt en waar je wellicht al in het beoefenen van mindfulness tegen aan loopt. Je kunt nog beter omgaan met alle uitdagingen in je leven.

Je wil verder met mindfulness 

  • Je hebt al eerder kennisgemaakt met mindfulness en bent gestart met het toepassen in je dagelijks leven. Soms gaat het wat gemakkelijker, soms is het een worsteling. Geen zorg, dat hoort er allemaal bij. In deze verdiepingscursus pakken we de draad verder op.

Verdieping en versterking 

  • Na een eerdere kennismaking ga je verder aan de slag met alle facetten van mindfulness. Onderwerpen als acceptatie, dingen er laten zijn en anders omgaan met je gedachen komen aan de orde. Je werkt verder aan je mentale weerbaarheid.

Een kleine groep

  • Om voldoende aandacht aan iedere deelnemer te kunnen geven, werken we in kleine groepen van 4-8 mensen.

De training

De cursus bestaat uit 5 sessies van 1,5 tot 2 uur.
- Sessie 1: Opfrissen kennismaking met mindfulness
- Sessie 2: Toelaten, er laten zijn
- Sessie 3: Gedachten zijn geen feiten
- Sessie 4: Compassie, hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen
- Sessie 5: Blijven gebruiken wat je in de training geleerd hebt

De groep zal bestaan uit minimaal 4, maximaal 6 personen. Hierdoor kan er gewerkt kan worden met aandacht voor iedereen.
- Wanneer? Verwacht: februari 2024
- Voor verdere details en als je je wilt opgeven, neem even contact met me op