Peter Pouwels

De 'Held met de 1000 gezichten' van Joseph Campbell is een van mijn favoriete boeken. Het beschrijft de reis door ons leven die wij allemaal maken. Met alle uitdagingen, vallen en opstaan, diepte- en hoogtepunten, keuze momenten en toevalligheden, met helpers en soms helemaal alleen, op zoek naar een beetje geluk. Het gaf mij het inzicht: iedereen heeft dit, ik ben hierin niet alleen!

Belangrijke momenten in mijn leven waren mijn kennismaking met mindfulness en mijn beslissing om naast mijn werk bij Philips een eigen coaching en mindfulness training praktijk te starten. Mindfulness is weg van de automatische piloot, je bewust worden van hoe je in het leven staat, wat het met je doet. Niet alleen met je verstand bezig maar weer leren voelen met je lichaam. De regie nemen in je leven gebruik makend van je kwaliteiten en talenten. 

Ik ontdekte dat mijn passie ligt bij het werken met en helpen van mensen, om zich te ontwikkelen, om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven. Als coach en mindfulness trainer doe ik dat, gebruik makend van mijn kennis, talenten, maar ook van mijn ervaring uit het bedrijfsleven en mijn eigen levenservaring. Thema's zijn "in je kracht komen, zelfbewustzijn en vertrouwen, mentale weerbaarheid, beter omgaan met stress, rust in je hoofd, balans in je leven". 
Mijn kwaliteiten zijn aandachtig luisteren zonder oordeel, nieuwsgierig onderzoekend, goed kunnen visualiseren en dingen inzichtelijk maken.

Dus worstel je ergens mee en ben je de regie over je leven kwijt, voel je je niet in balans, neem dan contact met me op. Bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen. 


Mijn belangrijkste waarden

Blijven ontwikkelen

Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij het werken en helpen van mensen, om zich te ontwikkelen, om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven, om gebruik te maken van hun talenten. Hierbij kan ik goed gebruik te maken van mijn kennis, maar vooral ook van mijn persoonlijke ervaring.

Recht op geluk

Voor ieder mens is een stukje geluk in zijn/haar leven belangrijk. Voor mij is het een grote motivator om daar waar mogelijk een bijdrage aan te leveren. Soms laten we ons teveel leiden om nog meer te willen, terwijl we niet genieten van wat we wel hebben; kijk eens naar alle kleine, mooie dingen! Aandacht is het waar het mee begint.

Samen onderweg

Op je weg door het leven, heb je af en toe een gids nodig, een helpende hand. Ik heb zelf door de jaren heen mooie mensen leren kennen die me net dat stapje verder hielpen. Zo zie ik ook mijn rol als coach en trainer; om samen met je een stukje op te trekken en je zo verder te helpen.


Referenties

Een nieuwe start

In mijn coachgesprekken met Peter heb ik helder inzicht gekregen in mijn gedragspatronen m.b.t. mijn hulpvraag.

Peter luistert aandachtig en weet je goed te triggeren d.m.v krachtige vragen en spiegelingen waardoor je steeds beter zicht krijgt in je eigen handelen en de wijze hoe je altijd weer een nieuwe start kunt maken. Voor mezelf heb ik duidelijk meer rust en vertrouwen herwonnen en goede handvaten ontvangen waarmee ik mijn persoonlijk pad kan bewandelen. De rust en sereniteit die Peter als coach uitstraalt, nodigen je echt uit om diep in jezelf te durven kijken in een sfeer van vertrouwen. Een aanrader als je op zoek bent naar een professionele coach waarin de mens echt centraal staat.

Carla

Helder en effectief

Peter luistert goed naar je verhaal, haalt er de punten uit die er toe doen en maakt hele duidelijke afspraken hoe je kunt verbeteren. Voor mij werkt zijn aanpak prettig en effectief. Ik kan zijn consultancy van harte aanraden.

Rudi

Aanrader!

In eerste instantie een coachingstraject gevolgd en daarna een kennismaking met mindfulness gestart.

Peter is een erg prettige man om mee samen te werken in zowel het coachings alsmede het mindfulness vakgebied. Aanrader!

Marcel

Rustig, gestructureerd en to-the-point

Op een gegeven moment liep mijn hoofd over, vergat ik veel en werd het chaotisch in mijn leven. De coaching door Peter heeft me geholpen beter te relativeren en hoe te handelen in verschillende situaties. Alles is nu een stuk helderder en rustiger in mijn hoofd.
Peter is rustig en werkt erg gestructureerd en to-the-point. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

Gildardo

Deel je ervaring

Hoe heb jij de samenwerking met Peter ervaren? Laat een reactie achter op Google of Facebook