Persoonlijke ontwikkeling 

Maak jij al gebruik van jouw unieke kwaliteiten en talenten? Of heb je nog geen idee waar jij goed in bent? Loop je ergens op vast?  Ben je niet gelukkig, zit je slecht in je vel en heb je weinig energie?

In dit programma kijken we naar de zaken waar je tegen aan loopt en gaan we vervolgens vanuit jouw sterke punten werken aan je verdere persoonlijke ontwikkeling. Al naar gelang jouw specifieke wensen bepalen we de doelen voor het programma.

Wacht niet langer af en doe er iets mee! Alleen jij kunt de stap maken naar verandering. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Wees gerust, iedereen kan op zijn tijd wel een helpende hand gebruiken bij zijn/haar uitdagingen in het leven.

Neem de regie over je leven!

Blijkbaar ben je naar een coach op zoek. Dus je hebt al een eerste stap genomen. Ik bied je graag mijn helpende hand om met jouw uitdagingen aan de slag te gaan. Je hebt de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Hierin verkennen we waar je tegen aan loopt en wat je zou willen bereiken. Een aantal thema’s die ik vaak tegen kom staan hier aan de rechterkant. 

Bij mijn begeleiding maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen en die als coach en mindfulness trainer. Wacht niet langer af, maar neem het initiatief; alleen jij kunt dat! 
  • In je kracht komen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfbewustzijn en vertrouwen
  • Mentale weerbaarheid
  • Beter omgaan met stress
  • Rust in je hoofd
  • Balans in je leven

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar wat mijn coaching voor jou kan betekenen? Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we samen jouw coaching vraag is en kijken of het klikt. Als dit het geval is, maken we afspraken voor het verdere traject en bespreken we wat je wil bereiken.

Aan het eind wordt er geëvalueerd en gekeken of je zelfstandig met de verkregen inzichten en handvatten verder aan de slag kan. Verder kun je na afloop gebruik maken van een nazorg traject. Dit houdt in dat je ervaringen en de vragen die hiermee gepaard gaan, via mail aan mij kunt voorleggen.