Mindfulness lessen: tijd voor jezelf, meer balans in je dagelijks leven – nu ook op vrijdagochtend!

Ben jij ook zo iemand die maar blijft rennen en druk is met van alles en nog wat? En kom je niet aan rust toe in je lijf of in je hoofd?

De meeste van ons hebben een druk, vol leven met stressvolle momenten. En in ons hoofd zijn we dan ook nog vaak bezig met de toekomst of met dat wat geweest is. Je vindt het moeilijk om echt even te ontspannen. En de drukte en spanning kan zich daarbij vastzetten in ons lichaam.

Maar ja, wat doe je eraan? Mogelijk heb je al eens gekeken naar een volledige mindfulness training. Maar misschien vind je dat een te grote tijdsinvestering. Of denk je dat je alleen na lange tijd en volle overgave daar resultaat mee kunt boeken en twijfel je of dat wel iets voor je is. En dat terwijl een aantal oefeningen uit de mindfulness al heel wat meer rust, ontspanning en bewustwording kan geven in je leven.

Wellicht dat deze mindfulness lessen dan precies iets voor jou zijn. Je maakt op een hele laagdrempelige manier kennis met mindfulness en kunt wekelijks een les volgen. Even tijd voor jezelf!

Mindfulness leert je bewust te worden van je gedachten en je automatische gedachten- en reactiepatronen. Het leert je te focussen op alles wat in het hier en nu gebeurt. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van al de gedachten in je hoofd waar je toch niets mee kunt. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van op de automatische piloot te reageren. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn.  Je gaat bewust en beter om met de uitdagingen in je dagelijks leven. Je komt meer evenwichtig in je schoenen te staan en versterkt je zelfbewustzijn en vertrouwen.

De lessen worden gegeven door Peter Pouwels. De les groep zal bestaan uit ongeveer 8 personen. Hierdoor kan er gewerkt worden met aandacht voor iedereen.
– Wanneer? Iedere woensdagavond van 19.00 – 20.30 uur  en vrijdagochtend 09.30 – 11.00 uur (m.u.v. vakanties)
– Waar? De Boerderij (Zonnekamer) Leeuwstraat 2 in Son en Breugel
– Kosten? €145,- per 10 lessen (strippenkaart), incl. lesmap en geleide meditaties

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact met me op:
Peter Pouwels (T: 06 – 38190838 E: info@coachpeterpouwels.nl)