Mooie ontmoetingen op de Jaarmarkt

Het was weer een goede dag op de jaarmarkt in Son en Breugel. Ik heb vele mooie mensen ontmoet en boeiende gesprekken gehad. Het blijft inspirerend en ik ben dankbaar voor alle ontmoetingen.
Het doet me denken aan het ‘butterfly-effect’. Elke ontmoeting of kleine gebeurtenis kan grote gevolgen hebben in iemands leven. Ga maar eens na voor jezelf, welke kleine dingen voor jouw een grote of bijzondere impact hebben gehad? Misschien ken je er wel een paar. Denk hier ook eens aan bij alle mensen die je in je dagelijks leven tegen komt of misschien achteloos voorbij loopt. Mensen leven op bij een beetje aandacht en belangstelling.
En zo zie ik mijn rol als coach en mindfulness trainer ook. Het is het tijdelijk optrekken met en aandacht geven aan mensen die dat nodig hebben; mensen die niet weten hoe verder; mensen die een luisterend oor kunnen gebruiken. Zoals Edel Maex de pionier van mindfulness in België en Nederland al zei: ‘er zijn 2 zaken die mensen nodig hebben, adem en aandacht’.
Terugkomend op de jaarmarkt, de volgende keer (1e zondag in september) zet ik weer in mijn agenda.
Maar mocht je interesse hebben in coaching of mindfulness, of gewoon op zoek zijn naar een luisterend oor, hoef je echt niet tot dan te wachten. Bel me of stuur mee een berichtje.