Over Peter

Ruim 10 jaar werk ik nu met mindfulness en is het een onderdeel van mijn leven geworden. Na een burn-out moest ik mijn weg vooruit opnieuw ontdekken. En daar heeft mindfulness me enorm mee geholpen.

Mindfulness is weg van de automatische piloot, je bewust worden van hoe je in het leven staat, wat het met je doet. Niet alleen met je verstand bezig maar weer leren voelen met je lichaam. Weg van vastgeroeste automatische reactiepatronen die je steeds brengen waar je niet wil zijn.

Dit heeft me op het pad gebracht om een eigen coaching en mindfulness training praktijk te beginnen. Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij het werken en helpen van mensen, om zich te ontwikkelen, om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven. Hierbij kan ik goed gebruik te maken van mijn kennis, talenten, maar vooral ook van mijn persoonlijke ervaring. Als coach en mindfulness trainer begeleid ik mensen individueel of als team om zich verder te ontwikkelen.

Thema's zijn "in je kracht komen, zelfbewustzijn en vertrouwen, mentale weerbaarheid, beter omgaan met stress, rust in je hoofd, balans in je leven". Hierbij zet ik met passie mijn ervaring in, zowel vanuit het bedrijfsleven als mijn eigen levenservaring.

Waarin ik me onderscheid is dat ik hierbij volop gebruik kan maken van mijn eigen levenservaringen; ik heb het zelf meegemaakt, ik ken de worstelingen, de onmacht, de valkuilen, maar vooral ook de weg hieruit, de mogelijkheden, de potentie die in ieder van ons ligt.

Mijn kwaliteiten zijn aandachtig luisteren zonder oordeel, nieuwsgierig onderzoekend, goed kunnen visualiseren en dingen inzichtelijk maken.

Mijn persoonlijke waarden hierbij zijn dat ieder mens recht heeft op geluk in zijn of haar leven en dat ik daar zoveel mogelijk een bijdrage aan wil leveren.

Dus worstel je ergens mee, voel je je niet in balans, niet in je eigen kracht staan, neem dan contact met me op. Bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.