Balans in je leven

Ben jij opzoek naar meer zelfinzicht? Mindfulness zorgt ervoor dat jij de automatische piloot kan loslaten en je bewust wordt van hoe jij in het leven staat. Weg van vastgeroeste patronen die je steeds brengen waar je niet wil zijn, Peter helpt je de weg vrij te maken voor nieuwe inzichten. 

Mijn belangrijkste waarden 

Blijven ontwikkelen

Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij het werken en helpen van mensen, om zich te ontwikkelen, om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven, om gebruik te maken van hun talenten. Hierbij kan ik goed gebruik te maken van mijn kennis, maar vooral ook van mijn persoonlijke ervaring.

Recht op geluk

Voor ieder mens is een stukje geluk in zijn/haar leven belangrijk. Voor mij is het een grote motivator om daar waar mogelijk een bijdrage aan te leveren. Soms laten we ons teveel leiden om nog meer te willen, terwijl we niet genieten van wat we wel hebben; kijk eens naar alle kleine, mooie dingen! Aandacht is het waar het mee begint.

Samen onderweg

Op je weg door het leven, heb je af en toe een gids nodig, een helpende hand. Ik heb zelf door de jaren heen mooie mensen leren kennen die me net dat stapje verder hielpen. Zo zie ik ook mijn rol als coach en trainer; om samen met je een stukje op te trekken en je zo verder te helpen.

Peter Pouwels

Ruim 10 jaar werk ik nu met mindfulness en is het een onderdeel van mijn leven geworden. Na een burn-out moest ik mijn weg vooruit opnieuw ontdekken. En daar heeft mindfulness me enorm mee geholpen.

Mindfulness is weg van de automatische piloot, je bewust worden van hoe je in het leven staat, wat het met je doet. Niet alleen met je verstand bezig maar weer leren voelen met je lichaam. Weg van vastgeroeste automatische reactiepatronen die je steeds brengen waar je niet wil zijn. Dit heeft me op het pad gebracht om een eigen coaching en mindfulness training praktijk te beginnen.

Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij het werken en helpen van mensen, om zich te ontwikkelen, om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven. Hierbij kan ik goed gebruik te maken van mijn kennis, talenten, maar vooral ook van mijn persoonlijke ervaring. Als coach en mindfulness trainer begeleid ik mensen individueel of als team om zich verder te ontwikkelen. Thema's zijn "in je kracht komen, zelfbewustzijn en vertrouwen, mentale weerbaarheid, beter omgaan met stress, rust in je hoofd, balans in je leven". Hierbij zet ik met passie mijn ervaring in, zowel vanuit het bedrijfsleven als mijn eigen levenservaring.

Waarin ik me onderscheid is dat ik hierbij volop gebruik kan maken van mijn eigen levenservaringen; ik heb het zelf meegemaakt, ik ken de worstelingen, de onmacht, de valkuilen, maar vooral ook de weg hieruit, de mogelijkheden, de potentie die in ieder van ons ligt. Mijn kwaliteiten zijn aandachtig luisteren zonder oordeel, nieuwsgierig onderzoekend, goed kunnen visualiseren en dingen inzichtelijk maken.

Mijn persoonlijke waarden hierbij zijn dat ieder mens recht heeft op geluk in zijn of haar leven en dat ik daar zoveel mogelijk een bijdrage aan wil leveren.

Dus worstel je ergens mee, voel je je niet in balans, niet in je eigen kracht staan, neem dan contact met me op. Bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Referenties

Een nieuwe start

In mijn coachgesprekken met Peter heb ik helder inzicht gekregen in mijn gedragspatronen m.b.t. mijn hulpvraag.

Peter luistert aandachtig en weet je goed te triggeren d.m.v krachtige vragen en spiegelingen waardoor je steeds beter zicht krijgt in je eigen handelen en de wijze hoe je altijd weer een nieuwe start kunt maken. Voor mezelf heb ik duidelijk meer rust en vertrouwen herwonnen en goede handvaten ontvangen waarmee ik mijn persoonlijk pad kan bewandelen. De rust en sereniteit die Peter als coach uitstraalt, nodigen je echt uit om diep in jezelf te durven kijken in een sfeer van vertrouwen. Een aanrader als je op zoek bent naar een professionele coach waarin de mens echt centraal staat.

Carla

Helder en effectief

Peter luistert goed naar je verhaal, haalt er de punten uit die er toe doen en maakt hele duidelijke afspraken hoe je kunt verbeteren. Voor mij werkt zijn aanpak prettig en effectief. Ik kan zijn consultancy van harte aanraden.

Rudi

Aanrader!

In eerste instantie een coachingstraject gevolgd en daarna een kennismaking met mindfulness gestart.

Peter is een erg prettige man om mee samen te werken in zowel het coachings alsmede het mindfulness vakgebied. Aanrader!

Marcel

Deel je ervaring

Hoe heb jij de samenwerking met Peter ervaren? Laat een reactie achter op Google of Facebook